Дівчинка говорила, що мати хвора: моторошні деталі вбивства школярки під Харковом (відео)

Вбита школярка Христина Пьянова раніше скаржилася на проблеми з психікою у матері, котру звинувачують у вбивстві власної доньки. Крім того, мати дівчинки Тетяна П'янова, нібито ревнувала її до батька, з яким вони давно не живуть. Про це заявив один з близьких сім'ї Тетяни П'янової в програмі "Говорить Україна".

За його словами, дівчинка плакала і говорила про те, що її мама збожеволіла. Після одного з конфліктів з матір'ю вона жестами показала своєму глухонімому дядькові, що у жінки серйозні проблеми з психікою.

Батько вбитої дівчинки зізнався, що не часто бачився з донькою, але намагався підтримувати її.

Крім того, в будинку під час вбивства дівчинки знаходились ще два брати Тетяни. Один з них глухонімий, а інший заявив, що міцно спав і нічого не чув в ту криваву ніч.

"Я спав і нічого не чув, а вранці зайшов в кімнату і побачив труп. Була кров на холодильнику. Вибіг на вулицю. Мене всього трусило", - заявив рідний брат Тетяни Антон.

В ефірі програми поліцейські заявили, що Христина загинула від ножових поранень, яких було всього 75. 25 ударів завдали по голові дівчинки, а 50 по тулубу.

Нагадаємо, 38-річну жительку села Подвірки Харківської області Тетяну П'янову затримали рано вранці 30 квітня в Харкові з пакетом, в якому була голова її дочки. Жінка вела себе неадекватно та кидалася з ножем на поліцейських.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення