​«Хамська пика!»: відомий телеведучий повернув водію сміття, яке той викинув на узбіччя

Автор проекту «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній розповів, як нещодавно провчив водія, який викинив на узбіччя купу сміття. Після цього несподіваного інциденту тележурналіст пообіцяв підготувати та оприлюднити у своєму Facebook новий рейтинг – топ-5 найбрудніших країн світу. Щоправда, на цей раз, враховуючи тематику, це буде антирейтинг.

«Часто так буває, що саме життя підказує теми моїх постів. І навіть хіт-парадів. Ось їду я по трасі і переді мною від «Мегамаркета» вирулює Audi. Тягнемося в пробці. За кілька кілометрів з вікна Audi на узбіччя вилітає пакет зі сміттям. По ходу вилітають якісь залишки бананів і пластикова пляшка. Звісно, ми зупинилися і зібрали це сміття. Наздогнали і заблокували Audi. Коли хамська пика боязко відкрила вікно, ми висипали весь зібраний непотріб йому в салон. Жорстко попередили, щоб все це відвіз додому і не надумав викидати», - пише Стогній.

На перший погляд інцидент вичерпано, але чи це дійсно так?

«Ось що я помітив: ще до того, як відкрилося вікно Audi, я чітко уявляв обличчя не спотворене інтелектом. І на 99% я вгадав зовнішність! Як так, у чому фокус? Я маг-віщун? Чи вся справа в тому, що здатність зас@рати все навколо себе – це прояв убогості розуму?», - задає риторичне питання телеведучий.

Можливо, додає він, це спостереження діє для цілих націй або держав. Адже держави із високим рівнем життя дбають про навколишнє середовище, а в бідних країнах по дорозі з аеропорту завжди видно по узбіччях гори сміття.

«Ось я і подумав: а які країни мене здивували своїм варварським ставленням до природи? Де люди просто паскудять там, де сплять і їдять, і чи можна провести паралелі між рівнем сміття і рівнем життя в країні?», - питає Стогній.

Він анонсував своїм підписникам у Facebook хіт-парад найбільш забруднених країн світу: «Розумію, що несподівано. Ну, а навіщо нам банальності! Тож почнемо?».

Нагадаємо, що Костянтин Стогній публікує у своєму Facebook хіт-паради цікавинок щодо різноманітних країн світу. Так, кожній тематиці присвячується топ-5. Зокрема, вже опубліковані підбірки країн з найкрасивішими націями світу, найнебезпечнішими країнами планети, а також країнами, жителі яких претендують на найбільш фальшиву усмішку у всьому світі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення