"Я ледь її не зах****в": з'явилося відео смертельної гонитви у Харкові з 16-річним мажором за кермом Infiniti (відео)

Активісти 28 жовтня оприлюднили відео з телефона одного з постраждалих в аварії у Харкові пасажирів, який знаходився в автівці Infiniti під керуванням 16-річного Миколи Харківського.

Телефон, на який знімали останні секунди перед аварією, зник після зіткнення. Але відео наполегливі активісти розшукали.

На кадрах видно спідометр і чутно голоси.

"Коли буде 200 кілометрів на годину, я тебе попереджу", - каже голос за кадром.

У цей час автівка проїжджає нерегульований пішохідний перехід, по якому йде пішохід. Автівка не зупиняється, як цього вимагають правила дорожнього руху и той же голос каже: "Я ледь її не заху***в", маючи на увазі те, що ледь не збив жінку. Чутно тихий дівочий сміх.

У коментарях користувачі пишуть про те, що за вбивство людини також повинні відповісти батьки неповнолітнього водія, який спричинив аварію у Харкові. Саме дорослі люди придбали для 16-річного підлітка автівку, якою він не мав права користуватися.

Нагадаємо, що у Харкові сталася смертельна аварія, винуватця котрої вже охрестили другим "Зайцевим".

16-річний водій Infiniti мчав з шаленою швидкістю проспектом Гагаріна на червоне світло. На перехресті з вулицею Одеською він влетів у Chevrolet. Після удару автомобілі ще пролетіли десяток метрів, збивши на своєму шляху дорожні та рекламні знаки. Аварія сталась у вівторок близько 20:45.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення