Тіла на землі, двигун вилетів з авто: усі подробиці про 16-річного мажора на Infinity, який влаштував смертельну ДТП у Харкові (фото, відео)

У Харкові сталася смертельна аварія, винуватця котрої вже охрестили другим "Зайцевим".

Тіла на землі, двигун вилетів з авто: усі подробиці про 16-річного мажора на Infinity, який влаштував смертельну ДТП у Харкові (фото, відео)

16-річний водій Infiniti мчав з шаленою швидкістю проспектом Гагаріна на червоне світло. На перехресті з вулицею Одеською він влетів у Chevrolet. Після удару автомобілі ще пролетіли десяток метрів, збивши на своєму шляху дорожні та рекламні знаки. Аварія сталась у вівторок близько 20:45.

Внаслідок ДТП водій Chevrolet загинув на місці, водій Infinity та два його пасажири – чоловік та жінка – у реанімації у тяжкому стані, інформують у Відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліції уточнили, що троє пасажирів Infiniti – двоє хлопців по 19 років та дівчина 16 років. Загиблому водію Chevrolet було 58 років. Обидва водії – тверезі.

У соцмережах повідомляють про двох загиблих, проте поліція цю інформацію наразі не підтверджує. Сам мажор, який влаштував смертельну ДТП, майже не постраждав. У нього тільки розбита голова.

Infinity летів у сторону аеропорту, на вулиці Одеській влетів у Aveo

Перші хвилини після ДТП у Харкові з 16-річним мажором: розкидані тіла, двигун вилетів з авто (Увага! Відео 18+)

Малолітній вбивця за кермом у свої 14 років вже стріляв у людей

За даними Telegram-каналу "ТРУХА Харьков", за кермом Infinity був неповнолітній. У соцмережах Харківського Миколу Михайловича 20 серпня 2005 р.н. називають не інакше як "малолітнім вбивцею".

"Машину небідні батьки купили днями", - пишуть у Telegram-каналі.

Батьки хлопця начебто одразу після інциденту подали заяву про викрадення цього автомобіля. Офіційно наразі це не підтверджено.

За даними Telegram-каналу "Харьков 1654", водій-мажор Infinity у 2019 році (тоді йому було 14 років) ображав однолітку, а коли її мама прийшла з ним поговорити, він розстріляв 39-річну жінку та її 19-річного сина з пневматичного пістолета. Тоді поліція не називала прізвища фігуранта, а лише його ім'я – Микола.

"5-7 пострілів дісталося мені і 1-2 моїй мамі. Їй зробили операцію з вилучення куль. Мені також витягли з голови кулю", - розповідав у листопаді 2019-го постраждалий 19-річний Влад Васильєв, пише Vgorode.

Відео затримання 14-річного підлітка після того, як він влаштував розстріл у супермаркеті

У соцмережах активно поширюють скріни листування з винуватцем ДТП, де він розповідає, що вже не раз збивав людей і йому за це не було покарання. Насамкінець хлопець додав, що краще "мати купу грошей і спокійно гуляти".

Telegram-канал "Легитимный", посилаючись на джерела в Офісі Президента, пише: мажор сяде в СІЗО щонайменше на рік. Далі, якщо справа не втратить резонанс, її доведуть до логічного завершення і терміну.

"У ОП вже взяли цю ситуацію під контроль. Готують заяву міністра МВС чи когось із "топів". Для ОП саме зараз потрібен кейс справедливості, а цей випадок чудово підходить. Розкручуватимуть. Навіть в.о. мера Харкова та кандидат у мери Ігор Терехов хоче використати це для прокачування свого іміджу під вибори", - пишуть у Telegram-каналі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення