"Я весь у крові, мені посміхається чорна тінь": хлопчик під впливом страшної гри звернувся на "102"

У Стрийському районі Львівської області неповнолітній хлопчик зателефонував у поліцію, тому що злякався мобільної гри. В результаті його матір притягнули до адміністративної відповідальності за «невиконання обов’язків» щодо виховання дитини. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Як сказано у постанові, 31 травня об 11:56 на 102 надійшов дзвінок від неповнолітнього хлопчика.

«Він повідомив, що є вдома, він весь в крові, в нього вдома є чорна тінь, яка посміхається, йому страшно, в ході розмови плаче, повідомив, що грає в гру під назвою «666», — йдеться у матеріалах справи.

Поліція здійснила виїзд з перевіркою лише 8 червня. Слідчі з’ясували, що на момент дзвінка мати хлопчика була вдома. Вона нібито займалася хатніми справами й не чула, як син зателефонував на 102. При цьому правоохоронці зафіксували: «дуже брудний стан одягу, підлоги, стін, грибок стін, немитий посуд, зіпсовані продукти». Матір розповіла, що живе в квартирі з трьома дітьми, а чоловік протягом трьох років служить в ЗСУ

До матері застосували адміністративне стягнення у розмірі 850 гривень. Ще 650 гривень вона повинна сплатити як судовий збір на користь держави.

Щодо гри, якої злякався хлопчик, то це може бути 666 — Don’t call them at 3am. У цьому додатку можна жартувати над друзями, телефонуючи з «проклятого номера», або розмовляти зі «страшними монстрами».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення