У ДТП в Києві водійка протаранила маршрутку: вона загинула, 16 постраждалих у перекинутому бусі (фото)

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у Голосіївському районі столиці. Дорожньо-транспортна пригода сталась на Столичному шосе за участі автомобіля Форд та мікроавтобусу Мерседес. Внаслідок автопригоди водійка легковика загинула, водій та пасажири мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження, повідомили у поліції Києва.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції о 12:35 17 вересня.

"У смертельній ДТП в Голосіївському районі загинула жінка та постраждало 16 людей, серед яких 12-річний хлопчик. Попередньо встановлено, що 44-річна кермувальниця Ford, виїхала з другорядної дороги та повернула ліворуч, не надавши перевагу у русі маршрутному мікроавтобусу Mersedes сполученням "Демівщина-Київ", внаслідок чого відбулось зіткнення з подальшим перекиданням мікроавтобусу. Водійка легковика від отриманих травм загинула на місці події, а водій Mersedes та 16 пасажирів, серед яких 12-річний хлопчик, травмувались", - повідомили у поліції.

Постраждалі – віком від 12 до 67 років, всі вони доставлені до медичних закладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

За фактом автопригоди слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони причинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення