Кави та чаю не буде: в "Укрзалізниці" розповіли про нові правила перевезень

В "Укрзалізниці" повністю готові до відновлення курсування пасажирських поїздів в умовах карантину. Всі вагони поїздів обладнані санітайзерами, до яких буде доступ у пасажирів. Про це повідомили в прес-службі перевізника.

Як заявив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик, провідники кожну годину під час рейсу будуть проводити прибирання вагонів.

"Зараз в пасажирських вагонах, що прямують до регіони, де ще не ослаблений карантин, буде реалізовуватися 50% місць, тобто в одному купе буде перебувати не більше двох осіб. Потяги будуть проходити посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу. Посилили і обробку постільної білизни під час прання. Таким чином ми зможемо забезпечити всі передбачені санітарні норми з урахуванням обмежень", - сказав він.

Крім того, в умовах карантину було прийнято рішення збільшити періодичність прибирання і дезінфекції приміщень на залізничних вокзалах.

"Зокрема, для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці в вагон", - уточнив він.

Крім того, в поїздах на час карантину не будуть пропонуватися напої та кондитерські вироби. Крім того, окріп при необхідності буде надаватися пасажирам у власний посуд.

Нагадаємо, у Києві вже відкрили залізничний вокзал після карантину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення