Княжичі-2: що приховує Антон Геращенко про масовий розстріл на Житомирщині (фото)

На Житомирщині 22 травня професійний мисливець зі своєї рушниці вбив 7 людей. Ведучий програми "Надзвичайні новини" Костянтин Стогній припускає, що заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко приховує важливу інформацію від суспільства про цей кривавий розстріл. Адже не виключено, що від суспільства намагаються приховати справжні причини того, що сталося сьогодні вночі в Житомирській області.

"Не все так просто з цим розстрілом в Житомирській області, як намагається піднести Геращенко. Заступник міністра навмисне приховує від українців важливу інформацію? Фактом є те, що 8 озброєних людей приїхали до орендатора ставка. Було застілля. Приблизно о першій годині ночі розгорівся конфлікт між орендарем і приїхавшими В результаті професійний мисливець зі своєї рушниці вбив двох. Потім, мабуть, боячись помсти друзів убитих, пішов дострілювати тих, хто вже спав", - описує подробиці кривавого розстрілу на своїй сторінці у Facebook Костянтин Стогній.

Стогній додав, що є багато різних версій трагедії в Житомирській області.

"Заступник міністра Геращенко вже говорить про довічне для мисливця. Але не говорить, що до нього приїхали люди озброєні автоматами! І що частина з них - служиві з позивними "Ескандер" і "Фінн". Чому приховує?", - пише журналіст.

Він задає риторичне питання: чи зможе слідство зробити нападників з убитих, а з того, хто стріляв - потерпілого? "Ну, в справі Стерненко змогли ж!", - резюмує він.

"Є різна інформація з приводу того, навіщо приїжджали озброєні люди. За однією з версій - вони дружили з мисливцем і іноді заїжджали в гості. За іншою - в гості заїжджали, але на тему "віджати" у орендаря його ставок. Спроби мирно, за столом вирішити це питання не вийшло. Стався конфлікт ...", - додав Стогній.

Журналіст наголосив, що потрібне справедливе розслідування цієї справи, а не як вже було з Княжичами.

"Адже суспільство досі не знає, що ж там (у Княжичах, - Ред.) сталося насправді. Хоча загинули співробітники поліції при виконанні службових обов'язків", - пише ведучий "Надзвичайних новин".

Також Стогній вважає, що від суспільства намагаються приховати справжні причини того, що сталося в Житомирській області.

Телеведучий анонсував ексклюзивні подробиці у власному розслідуванні програми "Надзвичайні новини" сьогодні о 19.20 на телеканалі ICTV.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення