Маніяк викрав юну дівчину і 14 років тримав у полоні, ґвалтував: відео, де маніяк утримував бранку

Житель Челябінської області РФ 14 років тримав жінку у полоні. Він викрав її у 2009 році, а втекти вона змогла лише наприкінці липня 2023 року. Про моторошний випадок пише Baza.

За даними слідства, 33-річну Катерину викрали, коли їй було лише 19 років. У 2009 році вона познайомилася на Залізничному вокзалі Челябінська з 37-річним (тоді ще) Володимиром. Той запросив її до себе додому до селища Смоліне, де, погрожуючи ножем, повідомив, що її викрав. Після цього він зачинив дівчину у окремій кімнаті свого будинку. На вікна кімнати він установив ґрати, а також закривав її на замок. За попередніми даними, усі ці 14 років Катерина жила у цій кімнаті. За словами жінки, Володимир періодично ґвалтував її під погрозою вбивства.

Втекти Катерині допоміг випадок. Чоловік довго і багато пиячив і одного дня почав поводитися занадто агресивно. У результаті його мати (вона проживала у тому самому будинку) викликала бригаду швидкої допомоги. Швидка госпіталізувала Володимира до лікарні, а той забув зачинити двері до кімнати з бранкою на замок. Залишившись сама в хаті, Катерина втекла.

Вона змогла знайти свою сестру, яка й вирушила в поліцію. Наразі слідчі порушили на Володимира справу за статтею "викрадення людини".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення