Масштабна аварія у Києві: десятки будинків залишились без світла

У столиці у п’ятницю ввечері сталася масштабна аварія на високовольтній лінії електропередач: без електроенергії на кілька годин залишилися мешканці десятків будинків у двох районах міста - Дніпровському та Дарницькому. Світло зникло близько 20:50, а з’явилось близько 23:40.

Кияни розповідають, що додзвонитися у "Київенерго", аби дізнатися, коли ж їм повернуть блага цивілізації, було неможливо. Згодом на "гарячій лінії" повідомили, що світло відсутнє у будинках на семи вулицях у зв’язку з аварією.

"Вулиці Привокзальна, Харківське шосе, Здолбунівська, Тепловозна, Алматинська, Празька, Сормівська. Відсутність електроенергії повязана з аварійним відключенням у електромережі. Персонал київської ДТЕК працює над усуненням пошкодження обладнання. Орієнтовний час відновлення електропостачання - 24 година", - повідомляв киянам автовідповідач.

Втім, світла не було також у будинках по вулицям Новаторів та Азербайджанській, про що на "гарячій лінії" не повідомили.

Електроенергію жителям Дніпровського та Дарницького районів повернули ще раніше обіцяного часу, хоча у деяких будинках світло з’явилось після опівночі.

Станом на сьогоднішній ранок відомо про планове відключення світла на цілих 10 годин у понад десяти будинках на Харківському шосе.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення