"Моя фобія випадково застрягти ногою на коліях": в Одесі жінка потрапила під поїзд і залишилась без ноги

Одеські поліцейські встановлюють обставини травмування жінки на залізниці. Подія сталася вранці 29 лютого, жінка зазнала тяжких травм ніг. Про випадок повідомили у поліції міста.

"Під час руху потяга машиніст помітив, як через колії у невстановленому місці почала рухатись людина. Він подав звукові сигнали та застосував екстрене гальмування, однак, незважаючи на вжиті заходи, уникнути наїзду не зміг. Потерпіла залишилась живою, але отримала важкі травми ніг. Першу домедичну допомогу їй надали поліцейські, які були на патрулюванні неподалік. Вони наклали на кінцівки турнікети, зупинили кровотечу і викликали "швидку", - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції додали, що коли прибули інспектори, то жінка лежала на коліях у ледь притомному стані з пошкодженими нижніми кінцівками ніг. Патрульні також підтримували словесний контакт, адже вона слабшала та непритомніла на очах. На місце викликали швидку допомогу.

Читайте також: У Кременчуці вантажний поїзд збив 20-річного хлопця

У одеських телеграм-каналах уточнюють, що нещасний випадок стався в районі вулиці Дальньої. У коментарях під надзвичайною подією люди описують свої лякливі настрої:

"Моя фобія переходити колії... випадково застрягти ногою... поїзд... звук відрізання ноги... кров ... Дивись уважно, трамвай - це також невеликий поїзд", - пишуть користувачі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення