Моторошне вбивство 6-річної Мирослави на Харківщині: підлітку-вбивці оголосили вирок (відео)

Підліток, який у 13-річному віці вбив 6-річну дівчинку на Харківщині отримав вирок. Суд вибрав максимально можливу міру покарання для Богдана – 3 роки у загальноосвітній школі соціальної реабілітації.

Як повідомляє прокуратура на Харківщині, у зв’язку з тим, що неповнолітній не досяг віку кримінальної відповідальності, відповідно до вимог КПК України до нього можливо застосувати лише примусові заходи виховного характеру.

Також суд ухвалив стягнути з матері підлітка 7000 гривень – саме стільки становили витрати на поховання маленької дівчинки.

Крім того, сім'я вимагала від держави 100 мільйонів гривень моральної компенсації, однак у цій частині позову суд повністю відмовив.

Нагадаємо, що 28 липня країну сколихнуло повідомлення про вбивство та зґвалтування 6-річної Мирослави на Харківщині. У жорстокому злочині запідозрили 13-річного сусіда загиблої дитини, який начебто розтрощив дівчинці голову. Хлопчик в ефірі програми "Говорить Україна" розповів, що саме, на його думку, спричинило трагедію.

Неймовірно, але за словами Богдана маленька Мирослава просто "всіх у дворі дістала".

Саме це, можливо, і стало причиною жахливого вбивства.

Дорослі не можуть зрозуміти, яким чином маленька красуня могла викликати у підлітка таку неймовірну жорстокість. Але психолог у студії пояснила, що могло відбуватися у голові Богдана.

"Агресію, злість на дорослих та соціум, Богдан провокував на цю дитину. Тобто це - перенесення, яке, можливо, спричинило трагедію",- прокоментувала психолог Олена Шершньова.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення