На борту французького авіаносця виявили COVID-19 у 50 моряків

На борту єдиного французького авіаносця "Шарль де Голль" зафіксовано спалах коронавірусу COVID-19. Інфіковані 50 членів екіпажу, повідомило Міноборони Франції.

"Після оголошення про підозру на наявність COVID-19 у членів екіпажу авіаносця" Шарль де Голль "команда медичної служби Збройних сил була відправлена на борт. Проведені тести підтвердили 50 випадків зараження COVID-19 серед екіпажу", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на борту авіаносця, який знаходиться в Атлантичному океані, працювали два лікарі-епідеміологи, один фахівець з біологічної безпеки і лікар, який відповідав за збір аналізів. Останній залишив авіаносець того ж вечора, щоб перевірити їх результати. Всього було проведено 66 тестів.

Згідно з повідомленням міністерства, троє членів команди були евакуйовані вертольотом ще 9 квітня і доставлені в аеропорт Лісабона в Португалії. Звідти їх на літаку терміново доставили у військовий госпіталь Святої Анни в Тулоні. Зараз авіаносець повертається в порт Тулона. Спочатку його повернення було заплановано на 23 квітня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення