На Чернігівщині поїзд переїхав родину з двома дітьми, а пасажири потрапили у полон комендантської години (відео)

На Чернігівщині ввечері 12 липня на залізничному переїзді поблизу смт Куликівка електропотяг сполученням "Чернігів - Ніжин" зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Passat". Внаслідок цього загинули четверо людей, серед яких дві дитини, віком 3 та 8 років.

За повідомленням "Укрзалізниці", водій автомобіля знехтував правилами дорожнього руху та попри заборонні світлові та звукові сигнали продовжив рух через залізничний переїзд.

Пасажири поїзду "Ніжин-Чернігів", які опинились у полоні комендантської години через аварію, вимушені були ночувати на вокзалі. В "Укрзалізниці" повідомили, що по завершенні слідчих дій приїде безкоштовний автобус до Чернігова.

"Вокзал буде готовий приймати гостей до ранку", - пообіцяли у пресслужбі.

У Чернігівській обласній дитячій лікарні від отриманих травм померла 3-річна дівчинка, госпіталізована внаслідок ДТП за участі легкового автомобіля та потяга. Вона була в автокріслі, коли прибули поліцейські, ще дихала, але без шансів вижити. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

Згідно з інформацією, внаслідок зіткнення легковика з приміським поїздом "Чернігів – Ніжин" загинули 32-річний водій автомобіля, його 29-річна дружина. В автомобілі також перебували двоє дітей. Крім 3-річної дівчинки ще 8-річна, яка загинула на місці пригоди.

Як уточнили в секторі комунікацій поліції Чернігівщини, обставини ДТП розслідують в рамках провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

"Попередньо відомо, що водій автівки рухався у напрямку Ніжина через залізничний переїзд, що обладнаний світловою та звуковою сигналізацією, а також відповідними дорожніми знаками. Водій проігнорував заборонені сигнали і рушив через переїзд, внаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням "Чернігів-Ніжин", - зазначили в поліції.

На даний момент слідство збирає матеріали про подію, встановлює та допитує свідків. Призначено низку експертиз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення