На Дніпропетровщині закрили 30-тисячне місто через спалах коронавірусу в релігійній громаді (відео)

У Дніпропетровській області закрили 30-тисячне місто Першотравенськ через спалах коронавірусу. Про це йдеться на сайті обларади.

Позачергова обласна комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про обмеження виїзду з Першотравенська та в’їзду до міста.

«Вчора у Першотравенську виявили 6 випадків COVID-19. Сьогодні разом із поліцією розшукали людей, з якими контактували хворі. Нажаль, серед них позитивний результат ПЛР-тесту отримали ще 15 осіб. Загалом у місті – 21 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції», – заявив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

За словами очільника області дозвіл на в’їзд матиме лише стратегічно важливий транспорт – вантажівки з продуктами, медикаментами, автобуси, що перевозять працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста

За даними облради, спалах хвороби пов'язаний з християнською церквою "Нове покоління", на базі якої створено Міжнародний біблійний коледж. Сюди на навчання приїжджали люди з різних країн світу, і саме в цьому середовищі було виявлено випадки захворювання на коронавірус.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення