На Дніпропетровщині зійшов з рейок​ потяг​​: пасажирські потяги їдуть зміненими маршрутами​ (фото)

Сьогодні вночі на Дніпропетровщині зійшов з рейок вантажний потяг. Через цей інцидент деякі пасажирські потяги південного напрямку прямують із запізненням та зміненими маршрутами. Аварія сталася на перегоні Верхньодніпровськ - Воскобійня. Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

"У результаті інциденту з рейок зійшло 8 вантажних вагонів, із яких 7 - приватних власників", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що поїзд №116 Бердянськ — Київ відправився із затримкою 2 год 5 хв.; поїзд №38 Запоріжжя — Київ відправився зі станції П’ятихатки Ст. із затримкою 1 год 55 хв.; поїзд №12 Київ — Новоолексіївка відправився зі станції Верхньодніпровськ із затримкою на 3 год.; поїзд №92 Одеса — Костянтинівка відправився зі станції Верхівцеве із затримкою на 2 год 30 хв.

Водночас з відновними роботами на перегоні Верхньодніпровськ - Воскобійня на залізниці вживають заходи до пропуску пасажирських поїздів та скорочення їх запізнення. Затримки пасажирських поїздів становлять від 3 до 6 годин.

У пресслужбі повідомили оновлені маршрути пасажирських поїздів у зв’язку з інцидентом:

  • Пасажирські поїзди № 116 Київ – Покровськ – Бердянськ, № 12 Київ – Новоолексіївка, № 38 Київ – Запоріжжя, № 92 Одеса – Костянтинівка почергово пропущено своїм маршрутом через ст. Дніпро-Головний.
  • Пасажирські поїзди № 54 Одеса – Дніпро, № 80 Київ – Дніпро, № 4 Ужгород – Запоріжжя, № 42 Трускавець – Дніпро та № 86 Львів – Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом через ст. Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.
  • Регіональна філія організувала спеціальний поїзд для довезення до станцій Дніпро-Головний та Кам’янське-Пасажирське численних груп пасажирів з поїзда № 86 Львів – Новоолексіївка.
  • Також було забезпечено пересадку на поїзд № 12 Київ – Новоолексіївка пасажирів, які прямують до станцій Мелітополь, Якимівка та Новоолексіївка, з решти поїздів, що затримуються.

Вирішено питання щодо курсування вищезазначених поїздів у зворотному напрямку зміненим маршрутом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення