На Донбасі боєць з Волині потрапив у полон терористів, - ЗМІ

Двоє українських бійців з 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ 26 травня потрапили в полон бойовиків на Донбасі. Один з них волинянин

Про це повідомляє інформаційне агентство "Волинські Новини" з посиланням на власні джерела у силових структурах та Збройних силах України.

"Чоловік 1986 року народження, раніше призивався на службу Луцьким міським військовим комісаріатом", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в бойовиків "ЛНР" стверджують, ніби українські бійці намагалися перейти "сіру зону" і були затримані "народною міліцією".

"На сторінці 14-ї бригади у Facebook підтвердили, що двоє військовослужбовців 25 травня самовільно залишили розташування військової частини. Проте згодом допис зник з офіційної сторінки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з власних джерел "Волинські Новини" дізналися, що один з двох військовослужбовців – волинянин.

"Ймовірно, працював на Луцькому підшипниковому заводі SKF, проте на підприємстві в коментарі виданню зазначили, що не уповноважені коментувати таку інформацію", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що джерело видання в ЗСУ повідомило, що один зі зниклих - волиняни, 1986 року народження, якого призивали на службу Луцьким міським військовим комісаріатом.

"Жодних інших деталей наразі не повідомляють, деталі інциденту з'ясовують",- зазначають у матеріалі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення