На Хмельниччині молодик під наркотою жорстоко відгамселив колишню та вкрав автомобіль

Хмельничанин постане перед судом за розбійний напад на дівчину та викрадення автомобіля. Ці злочини він вчинив під дією наркотичних речовин. Молодику загрожує до 15 років за ґратами.

За інформацією прокуратури Хмельниччини, подія сталась 1 липня цього року поблизу села Головчинці Меджибізької тергромади.

Перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння обвинувачений наздогнав та зупинив на дорозі автомобіль своєї колишньої співмешканки, яка їхала з відпочинку додому.

“Коли 22-річна дівчина вийшла з автомобіля він почав її бити кулаками та ногами, а потім відібрав мобільний телефон та 5000 гривень. Після скоєного, чоловік сів в автівку потерпілої та зник”, – розповіли деталі злочинів правоохоронці.

Дівчина звернулась по допомогу до очевидців події, які і викликали поліцію.

Прокурорами Летичівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 22-річного хмельничанина за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, та незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 289 КК України).

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення