На Київщині батько регулярно бив і ображав словами 9-річну доньку, вона сама пішла до поліції

На Київщині до поліції звернулася 9-річна дівчинка і попросила захистити від батька-тирана. Дівчинку тимчасово перевезли у безпечне місце. Найближчим часом вирішуватиметься питання про її вилучення від кривдника.

"До поліцейського офіцера Вишневої громади Тамари Тютюнник звернулась дитина, яка повідомила, що відносно неї тато вчиняє психологічне та фізичне насильство. Дівчинку виховує один батько", - повідомили у Бучанському РУП ГУНП у Київській області.

Поліцейська спільно з бійцями "Муніципальної безпеки" та ДФТГ виїхали на місце. Факти домашнього насильства, про які повідомила дитина, підтвердилися. Тому правоохоронці викликали ювенального поліцейського та фахівців служби у справах дітей Вишневої міської ради.

За фактами вчинення насильства в сім’ї та невиконання обов’язків щодо виховання дітей поліцейські склали на чоловіка адміністративні матеріали.

"Поліція Київщини закликає дітей: якщо ви стали жертвами або свідками фактів домашнього насильства, не мовчіть! Звертайтесь до правоохоронців за номером "102"!", - наголосили у поліції.

Читайте також: "У Києві серед зграй тарганів та сміття до стелі знайшли новонароджену дівчинку (фото)".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення