На Полтавщині 15-річний підліток визнав, що зґвалтував перед смертю 16-річну дівчину

На Полтавщині суд узяв під варту підозрюваного у зґвалтуванні 16-річної Марії Бондаренко, яку 30 квітня знайшли мертвою на околиці села Бреусівка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

"7 травня Комсомольський міський суд Полтавської області підтримав клопотання слідчих відділу № 2 Кременчуцького районного управління поліції, погоджене з керівництвом Козельщинського відділу Глобинської окружної прокуратури, та узяв під варту 15-річного юнака строком на 60 діб без права внесення застави. Під час обрання запобіжного заходу підозрюваний повністю визнав свою вину у скоєнні інкримінованого йому злочину", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Надзвичайні новини" повідомляли, що тіло 16-річної Марії знайшли на польовій дорозі. Труп виявив тракторист і дуже здивувався, бо зовсім нещодавно проїжджав тут, і на цьому місці не було страшної знахідки.

Судмедексперт одразу назвав причину смерті: алкогольне отруєння. Але селяни впевнені, що в останні хвилини життя дівчину жорстоко били та ґвалтували. Ніс, шия, руки, коліна та стегна покійниці вкриті синцями і ранами. Бабуся загиблої запевняє, що начебто в морзі їй говорили про насильницьку смерть, але просили не відкривати таємницю.

Підозру у зґвалтуванні померлої підозрюваному 15-річному вручили лише після спілкування жителів із журналістами.

Крім того, поліцейські встановили особу, яка продала горілку неповнолітньому із компанії, в якій відпочивала померла 16-річна дівчина.

На даний час слідчі поліції здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • умисне вбивство (ч. 1 ст. 115)
  • зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152)
  • ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи (ч. 3 ст. 136).
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення