На Тернопільщині чоловік помер за кермом автомобіля

У Тернопільській області водій автомобіля ВАЗ помер за кермом, в результаті чого транспортний засіб злетів у кювет. Про це повідомили в Нацполіції регіону.

"На узбіччі правоохоронці виявили автомобіль марки ВАЗ-2101, а в салоні мертвого чоловіка. Слідчі припустили, що його смерть настала в результаті ДТП, яка сталася між селами Городище та Вертелка Зборівського району", - йдеться в повідомленні.

Але після огляду тіла чоловіка правоохоронці виявили незначні тілесні ушкодження, які не характерні для дорожньої аварії. Сліди і саму причину смерті встановив судово-медичний експерт після розтину.

"Як з'ясувалося, 43-річний чоловік помер, керуючи автомобілем. В результаті цього транспорт з'їхав у кювет. Причина смерті - хвора підшлункова. Автомобіль на узбіччі помітив водій іншого транспортного засобу. Він намагався реанімувати чоловіка, надаючи йому медичну допомогу. Саме таким чином на тілі загиблого з'явилися тілесні ушкодження", - повідомили в Нацполіції.

Даний факт працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 КК з позначкою "природна смерть".

Раніше повідомляли, що 68-річний львів'янин за кермом авто втратив свідомість і влетів у стовп.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення