Наніс 11 ударів ножем: на Київщині лікар порізав перехожого (відео)

На Київщині лікар наніс 11 ударів ножем перехожому, який повертався з роботи додому. Про це повідомляє місцева поліція.

Шокуюча подія сталася 8 липня ввечері. На Таращанському мосту лиходій по-звірячому познущався з перехожого. Потерпілого з колото-різаним пораненням доставлили до медичного закладу, але, на жаль, під час проведення реанімаційних заходів 48-річний чоловік помер.

Нападником виявився 38-річний уродженець Луганщини, який мешкав на Білоцерківщині та працював лікарем у Володарській лікарні. Він безпричинно наніс 11 ножових поранень загиблому з хуліганських мотивів. Чоловіка затримали.

На відео затриманий розповідає про те, що нібито захищався. Що саме він повертався додому, а на нього було скоєно замах з боку невідомої людини.

Зазначається, що чоловіка вже затримували за напад на людину та нанесення понад 40 ударів викруткою. Тоді зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання, йому інкримінували замах на вбивство і провадження було скеровано до суду.

Нагадаємо, що у столиці на лікаря швидкої напав відомий у Києві кардіолог. П’яний пацієнт встромив мисливський ніж у лікаря, його дивом врятували.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення