Названо причину смерті нардепа у столиці

За результатами розтину, смерть народного депутата Антона Полякова, який помер у ніч на 8 жовтня, настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

"За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, депутат Антон Поляков помер 8 жовтня у столиці при загадкових обставинах. Правоохоронці зупинили машину через порушення правил дорожнього руху і побачили в ній людину, якій було погано. Патрульні викликали швидку, але допомогти нардепу медики вже не змогли.

Поки що відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

2 вересня 2020 року нардепа Полякова побили невідомі, тоді він заявив, про те що інший депутат нібито "замовив" його кримінальному авторитету.

Відомо, що Полякова виключили зі складу партії "СН" зі скандалом. Чоловік заявив, що не може перебувати в партії, де є "кнопкодави, порохоботи, любителі "рішалова" і керівники, які до цього причетні і все це покривають".

Увага, фото 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення