Негода лютує: десятки населених пунктів знеструмлені, а у Дніпрі досі підтоплені будинки

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у окремих областях України. Підтоплено сотні будинків та дворогосподарств. Крім того, у 6 областях знеструмлено 47 населених пунктів. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС.

"Станом на 07:00 11 червня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, гроза) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 47 населених пунктів у 6 областях, а саме: Житомирська – 18, Сумська – 7, Вінницька – 6, Запорізька – 6, Київська – 6 та Луганська – 4", - йдеться у повідомленні.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

У Дніпропетровській області досі відкачують воду, яка підтопила приватні житлові будинки та дворогосподарства. Нагадаємо, що у Дніпрі в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах внаслідок інтенсивних дощів, які пройшли 2 та 3 червня, а також значної засміченості русла р. Гнілокиш, відбулося підняття рівня води до 35 см. Тоді частково підтопило 109 приватних будинків та 200 дворогосподарств.

"Станом на 07:00 11 червня залишаються підтопленими 7 приватних житлових будинків та 54 дворогосподарства, підрозділами ДСНС протягом доби 10 червня відкачано 17 тис. 376 м3 води (з початку робіт – 244 тис. 219 м3 води). До робіт від ДСНС залучено 15 осіб та 10 одиниць техніки (з них 7 мотопомп)", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення