"Немає людини – немає проблеми": син-геймер вистрілив собі в голову, бо мати відібрала комп'ютер

52-річний чоловік намагався накласти на себе руки, бо мати-пенсіонерка зайняла комп'ютер і не давала йому пограти. Випадок стався у Москві рф.

Відомо, що 71-річна жінка сиділа на кухні за комп'ютером і грала в улюблену гру "Знайди 10 відмінностей". Чоловік просив матір звільнити місце та дати йому пограти, але та ігнорувала всі прохання. Він влаштував скандал, заявив, що в цій родині його не люблять і пішов, додавши: "Немає людини – немає проблеми".

Чоловік замкнувся у себе в кімнаті, за деякий час звідти пролунав гучний звук. Жінка, захоплена грою і соцмережами, не звернула на це жодної уваги.

За годину у двері квартири постукали поліцейські з лікарями. Чоловік лежав на підлозі своєї кімнати, у нього текла кров зі скроні. З'ясувалося, що він вистрілив собі в голову із пневматичного пістолета.

Виявилось, що геймер сам викликав співробітників і наскаржився їм на літню маму, яка "віджала" його комп'ютер. Чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували.

Мати розповіла поліцейським, що свариться з сином останні кілька років, відколи він почав випивати. Чоловік також має рушницю, але мати "про всяк випадок" її сховала.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення