Нововведення від "Укрзалізниці": фекалії у туалетах, відсутність електрики та побиті вікна (фото 18+)

Рейковий автобус, який курсує зі Львова до Ківерець, виконує рейси в аварійному стані: відсутня електрика, не працює туалет. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила користувачка Інна Кущик.

"Світлини не для "слабонервних". Брезгливих прошу переглядати з обережністю. Спочатку хотіла написати супер вступ про нашу державу, наші з вами податки, які в нас відраховують і не ясно куди ці податки дівають. Хлопців, які за цю державу гинуть. Але я так замучилась у потязі, тому коротко, сухо, і по суті. Рейковий автобус Львівської залізниці, який курсує із Львова до Ківерець через Луцьк запізнюється вже четвертий день, тому що потяг, який курсував на цьому маршруті віддали на інший напрямок, а самє: Здолбунів -Хелм, так як на даному маршруті потяг поламався. А в Європу на зламаному не поїдеш!

Знайшли один потяг на заміну, але він поламаний (за пів року потяг не могли полагодити,так як на фірму яка обслуговувала і ремонтувала дані потяги вже пів року гроші на рахунок не перераховують. Тому фірма відмовилася ці потяги ремонтувати ).

Туалети не пацюють. Повний вагон дітей. Сам потяг тягне інший потяг (старий, ще напевно за СССР зроблений. Сам їде і нічого в нього не ламається. Якто кажуть: "Техніка на грані фантастики"). Вікна побиті

Висновок: Ми ж не в Хелмі живемо. Можна і так їздити. Ми ж не ЄВРОПА",- йдеться у повідомленні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення