Одесу атакували 7 російських ракет: у Фонтанці згорів ТЦ, усі будинки поряд без вікон (відео моменту та фото наслідків)

Російські війська випустили по Одесі сім ракет із застосуванням авіації. У результаті атаки одна людина загинула, а ще п'ятеро госпіталізовані в лікарню. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

"Рашисти знову вдарили по Одесі із застосуванням авіації. Сім ракет було випущено по місту. Проте резерви ракет у ворога, очевидно, на залишку, оскільки в хід явно пущені раритетні, радянського зразка, яких за віком вже наведення підводить", - йдеться у повідомленні.

Тому російські ракети влучили в "надзвичайно небезпечний" торговий центр та склад готової продукції широкого споживання.

Вибух був настільки потужним, що у будинках поряд повилітали вікна. У кого вікна вціліли - повністю посипалось скло.

Фото наслідків нічного ракетного обстрілу Одеси

Також у мережі з’явились відео вибухів в Одесі.

Нагадаємо, що 9 травня зранку військові РФ завдали удару по Одеській області чотирма ракетами типу "Онікс" з комплексу" Бастіон", розташованого в анексованому Криму. У результаті обстрілу в передмісті Одеси пошкодження отримали приватні житлові будинки. У момент, коли ракети бомбили Одесу, президент РФ Володимир Путін у Москві поклав квіти до постаментів містам-героям, серед яких Київ та Одеса.

8 травня Росія обстріляла з літаків узбережжя Одеси. Одну ракету збили сили української ППО, дві інші влучили у житловий район і зруйнували зону відпочинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення