Олег Псюк прощається з кришталевим мікрофоном Євробачення і рожевою панамою, аби допомогти ЗСУ (відео)

Фронтмен гурту Kalush Orchestra Олег Псюк разом із ведучим і волонтером Сергієм Притулою виставили на благодійний продаж статуетку переможця конкурсу Євробачення-2022 та головний атрибут соліста групи - рожеву панамку. Усі виручені від благодійного продажу кошти будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України. Аукціон триватиме до суботи, 28 травня, і закінчиться о 19:00.

"Такого в історії Євробачення ще не було, і навряд чи буде. Але і час зараз унікальний... Хлопці з Kalush Orchestra віддають свій скляний мікрофон для допомоги ЗСУ! А на додачу ще й свою легендарну рожеву панамку, аналогів якій у світі нема, для допомоги Українській Армії!", повідомив Сергій Притула, чий благодійний фонд допомагає провести розіграш і розпорядитися коштами.

Виграти панамку з потом і слізьми соліста гурту Kalush Orchestra можна за 200 гривень внеску. Переможець розіграшу обиратиметься рандомно.

"Щоб взяти участь у розіграші, переказуйте внески на цю "банку" нашого Фонду в Монобанку: https://send.monobank.ua/jar/1283iHXvsQ У розіграші панами беруть участь внески звичайними грошима. За кожні 200 гривень ви отримуєте один запис у таблиці, з якої випадковим чином визначимо переможця. Більше донатів робите — більше шансів на перемогу. Просимо вас подбати, щоб внески були кратні 200. Після завершення розіграшу наші партнери з Монобанк рандомно оберуть переможця. Він і отримає рожеву панаму, пояснив Притула.

Що стосується кришталевого мікрофона Євробачення-2022, його отримає той, хто зробить найбільший донат.

"Хто зробить найбільший донат серед усіх внесків криптою або звичайною валютою, отримає цей приз переможців Євробачення-2022", — розповів Притула.

Нагадаємо, що заклик Kalush зі сцени Євробачення врятувати "Азовсталь" розлютив Росію - на завод полетіли фосфорні бомби та ракети з цитатами співака. Фото та відео дивіться тут.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення