Переполох у Донецьку: Терористи масово перевіряють бомбосховища та готують автобуси для евакуації

 Depo

За інформацією ЗМІ терористів, у Донецьку і низці населених пунктів так званої "ДНР", що знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування, міська влада масово перевіряє бомбосховища.

"На жаль, спеціально облаштованих бомбосховищ в місті мало і на всіх їх не вистачає, тому будь-яке укриття, яке може послужити притулком, ми використовуємо. У селищах, кварталах, на вулицях – скрізь, де можливо, ми намагаємося організувати приміщення, яке могли б використовувати люди. Будь-який підвал, який може послужити укриттям, ми будемо вважати бомбосховище. Співробітникам ЖКГ дано вказівки відкрити всі підвали для того, щоб люди в разі потреби могли там ховатися" – наводять слова так званого "мера Донецька" Ігора Мартинова.

Окупаційна влада міста також висловила бажання евакуювати населення з обстрілюваних районів.

"Нам дуже хотілося б евакуювати людей, але поки не йдуть активні військові дії, все як би "на паузі": намагаються зберегти своє житло, своє майно і тому знаходяться в своїх квартирах. Зараз ми проінвентаризували весь наш автобусний парк, весь рухомий склад, який є в наявності. Транспорт буде повністю готовий до евакуації людей з лінії фронту" – розповів Ігор Мартинов.

Чим викликаний такий переполох серед терористів, наразі невідомо.

Нагадаємо, що бойовики також перекидають танки в район Донецька та вивозять звідти родичів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення