Під час сварки вихопив пістолет та почав стріляти: у Чернігові чоловік вбив свого знайомого

У Чернігові затримали 47-річного чоловіка за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Чернігівській області.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік під час сварки стріляв у свого знайомого з переробленої вогнепальної зброї. Потерпілий невдовзі помер у лікарні від крововтрати. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Він зізнався у скоєному та надав свідчення.

"Інформація про поранення 46-річного чоловіка надійшла до поліції зранку 14 вересня. Медики екстреної швидкої допомоги доставили потерпілого з вогнепально-осколковим пораненням тазу до лікарні", - зазначили у поліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі своїми знайомими, чоловіком та жінкою, напередодні втрьох відпочивали у квартирі потерпілого. На ранок після вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт.

В ході сварки гість вихопив пістолет та почав стріляти у господаря квартири.

На місці події правоохоронці виявили та вилучили пістолет, а також інші докази та направили на експертизу.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення