Під Києвом 13-річний хлопець виліз на вагон​ вантажного потягу, його вбило струмом (фото)

На Київщині вбило електрострумом 13-річного хлопця, який виліз на вагон вантажного потягу. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

Повідомлення про те, що в селищі Пісківка на залізничній станції "Тетерів" біля колій лежить невідома особа без свідомості, надійшло до Бучанського районного управління поліції 26 серпня близько 16 години.

"Правоохоронці встановили, що 13-річний учень 7-го класу однієї із шкіл селища Пісківка проходив вздовж вантажного потягу та виліз на вагон. Хлопчину вдарило електрострумом та від отриманих травм він загинув на місці", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялось, що 21 серпня на Сумщині підлітка уразило струмом після того, як він заліз на вагон вантажного потягу. Хлопця з опіками більш ніж 50 відсотків тіла госпіталізовано до лікарні.

За кілька днів до цього на Львівщині 14-річну дівчину вдарило струмом на цистерні з бензином. Вона отримала сильний удар струму і зараз перебуває у реанімації.

Аналогічний інцидент стався місяць тому на залізничній станції "Підзамче" у Львові. Там 26-річну дівчину вдарило струмом під час спроби зробити селфі на цистерні вантажного потяга. Вона вижила, проте отримала 70% опіків тіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення