Під Києвом потяг на смерть збив двох людей

 СЕГОДНЯ

У Фастівському районі двоє нетверезих жителів потрапили під пасажирський потяг. Трагічна подія сталася вчора, 23 листопада, о 10:00, біля с. Мала Снітинка.

Пасажирський поїзд №23 сполученням "Одеса-Москва" смертельно травмував двох місцевих жителів.

Правоохоронці попередньо встановили, що 55-річний чоловік і 47-річна жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, переходили колії у невстановленому місці.

На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці події. За життя жінки боролися лікарі, проте травми виявилися несумісними з життям – сьогодні вона померла в реанімаційному відділенні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини трагічної події. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 22 листопада на спецлінію поліції Київської області "102" надійшло повідомлення про те, що в місті Ірпінь на залізничному вокзалі потяг збив дитину. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка встановила особу потерпілого. Ним виявився 10-річний місцевий житель, який, нехтуючи правилами безпеки, перетинав колії в невстановленому місці. Хлопець був у навушниках і не почув сигналу потягу і людей, які намагалися застерегти його від нещасного випадку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення