Під Львовом пасажир поїзда влаштував п'яний дебош

У Львівській області поліцейські зняли з електрички "Львів - Стрий" 41-річного хулігана, який конфліктував з іншими пасажирами. Під час освідчення на алкоголь правопорушник зламав ніс поліцейському.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як сказано в повідомленні, інцидент трапився в п'ятницю, 14 лютого, близько 18.00.

Співробітники групи реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група Миколаївського відділення поліції прибули на залізничну станцію "Розвадів", щоб припинити хуліганські дії агресивного пасажира.

Попередньо було встановлено, що чоловік під час конфлікту з іншими пасажирами завдав тілесне ушкодження 32-річному жителю Стрийського району. Правопорушника зняли з поїзда і доставили в лікарню для медичного огляду на стан сп'яніння.

"Перебуваючи в приймальному спокою, чоловік і надалі поводився неадекватно, на зауваження правоохоронців не реагував і завдав капітану поліції тілесні ушкодження, вдаривши його кулаком в обличчя", - сказано в повідомленні прес-служби.

Поліцейського госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом спинки носа, струс головного мозку.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) і ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.Згідно санкції статей правопорушнику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення