Під Львовом у церкві загинув 14-річний хлопець: всі подробиці

На Львівщині внаслідок удару блискавки загинув підліток. Інцидент трапився у селі Тарасівка Підберізцівської територіальної громади о 21:45 у п'ятницю, 2 липня. Про подію повідомили на сторінці Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

Відомо, що загиблим виявився місцевий мешканець 2007 року народження.

У свою чергу голова Підберізцівської ОТГ Василь Коваль у коментарі ZAXID.NET розповів, що трагедія cталася біля місцевої церкви у Тарасівці, коли мешканці села проводили там ремонтні роботи та прибирання. За інформацією голови громади, причиною смерті хлопця також могло стати ураження електричним струмом.

Мешканці села стверджують, що підіток загинув не від удару блискавки, а від ураження струмом у церкві. Селяни розповіли ТСН, що у місцевому храмі знімали дерев’яну підлогу, бо планували поставити нову з підігрівом. Покійний підліток прислуговував у церкві і в ніч трагедії допомагав робітникам. Під підлогою хлопець знайшов металеву трубу, в якій був неізольований кабель. Коли підліток взяв трубу в руку, його вдарило струмом, від чого він і помер.

Відомо, що підлогу в храмі ставили в 1977 році, там навіть знайшли записку з іменами майстрів, які її вкладали. Проте всі вони уже померли, а тому немає в кого запитати, для чого вони залишили в трубі дріт.

Відомо, що покійний хлопчик закінчив 8 клас. Його та молодшого брата мама виховувала самостійно.

Усі обставини події та остаточну причину загибелі хлопця встановлюють правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення