Під Вінницею водій покусав поліцейського

У Вінницькій області в селі Миронівка Ямпільського району п'яний чоловік покусав правоохоронця під час складання протоколу за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в обласному відділі комунікації Нацполіціі.

За словами начальника Ямпільської поліції Ярослава Марченка, вночі, близько 2:30 годин, екіпаж групи реагування патрульної поліції в селі Миронівка зупинив автомобіль Жугулі, водій якого, за попередньою оцінкою, знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері це підтвердила, зафіксувавши 3,8 проміле.

"Було вирішено скласти адмінпротокол, але така ідея не припала до душі 26-річному порушнику: він почав чинити опір поліцейським, і в розпал бійки вкусив одного з правоохоронців за палець", - повідомив Марченко.

В даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 КК України. За умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Крім того, за керування транспортним засобом в стані сп'яніння чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП України.

Також повідомляється, що правоохоронцю довелося звернутися за медичною допомогою.

Раніше повідомляли, що на Рівненщині поліцейські підстрелили собаку та її господаря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення