Після операції зі штучного запліднення жінка на місяць впала в кому, а тепер не говорить і не ворушиться

Впала в кому після гінекологічної операції жінка, яка мріяла стати мамою, але під час підготовки до екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) їй пошкодили кілька внутрішніх органів. Випадок стався у Туапсе рф, пише SHOT.

Матір постраждалої Галина розповіла, що її 38-річній дочці Юлії перед процедурою ЕКЗ лікарі рекомендували видалення маткових труб. Операцію проводили у Туапсинській районній лікарні №3. Після хірургічного втручання у Юлії почалося запалення, температура під 40 та зараження крові. Виявляється, хірург під час операції пошкодив кишківник — звідси такі наслідки.

На цьому страждання Юлі не скінчилися. За словами її матері, при спробі поставити катетер їй випадково пробили легеню. Юля пережила зупинку серця, її ввели у штучну кому. Близькі перевезли жінку до Краснодара, де лікарі витягли її буквально з того світу. Юлія пробула у комі місяць. Нині вона не може ні говорити, ні рухатися.

За словами адвоката родини Ніколая Чернишука, лікар, який оперував Юлію — хірург-гінеколог Міхаіл Хропов. Він звільнився з туапсинської лікарні і працює в іншому місці. Рідні жінки подали до суду та сподіваються притягнути винних до відповідальності.

Сам Хропов відмовився коментувати ситуацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення