Після таксі за 340 гривень за 1 км, Нацбанк придбав настільну гру "Мафія"

Нацбанк придбав настільні ігри на суму 5 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив автор та ведучий програми "Надзвичайні Новини" Костянтин Стогній.

"Не, ну вони, блін, над нами знущаються! Посилаючись на війну заявляють, що грошей в бюджеті немає. Підвищують тарифи. Пропонують оплачувати комуналку в розстрочку, тобто онуки за своїх бабусь типу повинні гасити борги. І при цьому, сц**ка, підвищують зарплати чиновникам на 100%, купують нові елітні автомобілі та ще й настільні ігри! Їм що, на роботі, нічим зайнятися за підвищені зарплати і "особливі, напружені умови праці?! Наприклад, Національний Банк України здійснив закупівлю розвиваючих настільних ігор і кубики для дитячих ігор. Про це повідомляється на сайті системи електронних державних торгів ProZorro.

В список покупок Нацбанку увійшли: два набори кубиків для вільного конструювання, а також настільні ігри: "Стартап", "Цивілізація Сіда Мейєра", "Мафія", "Щурячі перегони 1", "Триває. Скажи інакше" і дві геометричні головоломки "Танграм".

П. С: Гра "Мафія (стиль життя)" куплена Нацбанком - про щось таки говорить. У неї вони навчилися грати досконало і в реальному житті

Нагадаємо, що стало відомо, як Нацбанк планує оплачувати таксі співробітникам по 340 грн за 1 кілометр

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення