П'яний Єфремов влаштував скандал у барі перед ДТП (відео)

Російський актор Михайло Єфремов у день смертельної ДТП влаштував скандал у барі Ulysses, який розташований недалеко від місця трагедії. Про це розповів очевидець подій, передає видання "Радіус".

За словами чоловіка, спочатку артист приходив до закладу вдень. Він був уже "трохи напідпитку" і хотів придбати там спиртне. Однак Єфремову відмовили в обслуговуванні.

Потім, як зазначив очевидець, артист повернувся до бару вже ввечері. Він приїхав на своїй машині і "продовжив скандалити". Там якраз перебував власник закладу, який виставив його за двері.

"Незважаючи на те, що паб довгий час терпів усі закидони Михайла Олеговича, в цей вечір все-таки сталася серйозна сварка. І Єфремова просто виставили за двері", – заявив чоловік.

До речі, пізніше опублікували відео, на якому зняли Єфремова біля бару Ulysses. На кадрах із вуличних камер видно, як артист під'їжджаючи до стоянки пабу, мало не наїхав на чотирьох людей. Однак перехожі лише провели поглядом п'яного водія і продовжили прогулянку.

Нагадаємо, 8 червня актор Михайло Єфремов, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштував аварію в центрі Москви.

Михайлу Єфремову загрожує до 12 років позбавлення волі за частиною 4 статті 164 "Порушення правил дорожнього руху, що призвело через необережність до смерті людини, вчинене в стані сп'яніння".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення