Побиття 12-річної школярки на стадіоні у Києві: у поліції назвали причину дитячих розбірок

Днями у соцмережах було опубліковано відео, на якому зафіксовано як група підлітків по черзі наносить удари 12-річній дівчинці та знімає свої дії на мобільний телефон.

Встановлено, що ці події трапились 2 серпня 2024 року на території одного із спортивних майданчиків розташованого на Мінському масиві, що в Оболонського району столиці.

"Також встановлені особи трьох дівчат, що завдавали удари потерпілій. З ними та їх батьками проводяться слідчі дії. За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України)", - повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Під час розмови з поліцейськими нападниці пояснили, що побили дівчинку через те, що вона поширювала про них плітки.

"Встановлено, що потерпіла – 12-річна школярка. Четверо знайомих їй дівчат віком від 13 до 15 років запросили її на прогулянку футбольним полем, однак під час зустрічі по черзі стали завдавати удари по голові та тілу. Під час розмови із поліцейськими неповнолітні порушниці пояснили, що завдали тілесні ушкодження товаришці через те, що вона нібито розпускала про них плітки", - повідомили у поліції Києва.

Як раніше повідомляли "Надзвичайні новини", у Києві на стадіоні компанія підлітків побила дівчинку і виклала відео у мережу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення