Україна заявила про ще одного заручника

Україна повинна визволяти українця Євгенія Панова, викраденого Росією і якого звинуватила ФСБ у "диверсійній діяльності". Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила представник України в підгрупі з гуманітарних питань Ірина Геращенко.

"Отже, в нас є ще один заручник, якого викрали і якого Украіна має і буде визволяти... Звільнення заручників заблоковане, натомість нових жертв для шантажу Украіни хапають і закривають під надуманими приводами в російських тюрмах", - повідомила Геращенко.

"Хто в цьому винен? Невже знову українська сторона, яка має бігти просити пробачення невідомо за що і відпустити всіх, хто скоів злочини проти нашого суверенітету просто так, через нашу вселеньску доброту, милосердя і всепрощення ?! Питання риторичне",- додала представниця.

Нагадаємо, 10 серпня ФСБ Росії опублікувала офіційну заяву, в якій стверджує, що в окупованому Криму вдалося запобігти ряду терористичних актів, "підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України". У Генштабі цю заяву назвали провокацією.

Більше читайте в матеріалі У Путіна після заяви ФСБ пригрозили Україні повним знищенням військ (фото, відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення