Розплакалися навіть поліцейські: 27-річна жінка вбила 5 своїх дітей

У місті Золінген на заході Німеччини матір підозрюють у вбивстві своїх п'ятьох дітей у віці від 1 до 8 років. Поліцейські, які виявили їх тіла, не змогли стримати сліз. Про це пише The Sun.

Про загибель дітей у поліцію повідомила їх бабуся, яка живе в місті Менхенгладбах приблизно в 60 кілометрах від Золінгена. Жінка розповіла, що її дочка вбила п'ятьох дітей і вирішила накласти на себе руки; вона поїхала з дому і забрала з собою шосту дитину - 11-річного сина. Про все це бабуся дізналася від доньки, яка зателефонувала їй після скоєного.

Вбивство сталося у квартирі багатоповерхового будинку. Правоохоронці зламали двері і намагалися реанімувати малюків, але врятувати їх не вдалося. За словами сусідів, після цього поліцейські в сльозах вийшли з квартири, в якій панували бруд і безлад. Як показав розтин, до смерті дітей призвела задуха та седативні препарати.

Матір-вбивця скоїла невдале самогубство

Ймовірно діти були вбиті в середу ввечері, а на наступний день Крістіана К. і 11-річний Марсель відправилися на поїзді в Дюссельдорф - в 20 милях від їхнього будинку.

Приблизно за 15 хвилин до того, як поліція знайшла тіла дітей, їхня мати стрибнула під поїзд на рейки Центрального залізничного вокзалу Дюссельдорфа. Вона вижила, впавши між рейками, але отримала важкі травми. Жінка перебуває в лікарні під охороною поліції.

Хлопчик тим часом залишався в поїзді. Він дістався на поїзді до будинку своєї бабусі приблизно в 30 милях від міста Менхенгладбах.

Старший син бачив вбивства молодших братів і сестер

Дітей звали Лука - 8 років, Тімо - 6 років, Софі - 3 роки, Леоні - 2 роки, Меліна, якій був всього 1 рік. У квартирі був ще старший син - 11-річний Марсель. Він на власні очі бачив вбивства сестер і братів.

У поліції заявили, що він не постраждав і в даний час знаходиться під опікою родичів.

Четверо дітей були від останнього шлюбу матері і двоє - від більш ранніх відносин. Копи поспілкувалися із обома батьками, і жоден з них не підозрюється в будь-якій причетності до трагедії.

Цією справою займаються 40 поліцейських. Начальник поліції Золінгена Маркус Рьорль назвав злочин шокуючим. За його словами, 160-тисячне місто такого ще не бачило. Жителі Золінгена, в тому числі мер Тім Курцбах, влаштували хвилину мовчання біля будинку загиблих дітей. До будинку принесли квіти, свічки та м'які іграшки.

Батько дітей також намагався вкоротити собі віку

Про мотив вбивства поки нічого не відомо. Сусіди розповіли, що родина Крістіан К. жила в будинку близько трьох-чотирьох років і здавалася цілком нормальною: діти були спокійними і доглянутими, мати - ввічливою, хоч і небагатослівною.

Сусіди також бачили батька дітей. За даними німецьких ЗМІ, в квітні він намагався накласти на себе руки, але дружина йому завадила.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення