Розряди блискавки вразили до крові 4 людей біля храму Побєдобєсія у Підмосков'ї: відео моменту

Блискавка вразила чотирьох людей у Підмосков'ї рф. Це сталось просто перед головним храмом збройних сил росії в парку "Патріот", пишуть росЗМІ.

За словами очевидців, було кілька ударів блискавки. Розряд влучив у двох чоловіків і двох жінок.

Обидвоє чоловіків у тяжкому стані, до приїзду швидкої вони вже не дихали. Вони непритомні у крові залишаються лежати за землі. Їх намагаються реанімувати на місці. Обох жінок госпіталізовано, одна з них отримала гіпертонічний криз.

Як виявилось, блискавка вдарила в парасольку, під якою чоловіки разом йшли парком. За секунду вони вже лежали на землі непритомні.

Про те, що являє собою храм збройних сил рф, розповідала культурологиня і письменниця Громовиця Бердник.

"Цей храм став проявленим аргументом, що росія в останні роки стала так само одержима метафізикою, як свого часу Третій Райх. Весь храм — суцільна символіка: у діаметр барабана купола вписаний рік закінчення ІІ Світової (Вєлікой Отєчєственной), діаметр самого купола — 22 метри 43 см (о 22 годині 43 хвилини був підписаний акт капітуляції Німеччини). Висота дзвіниці — 75 метрів (2020 рік, коли відкрили храм, це 75 років закінчення війни), висота інших куполів — кратне кількості днів ВОВ", - так роз’яснила дослідниця символіку в храмі військових сил рф.

Прихованих сенсів у храмі військових сил рф чимало. По-перше, червоно-вогняний інтер'єр прямим текстом заявляє про себе, як про філію пекла на землі. По-друге, головна Богородиця в храмі — це видозмінена Родіна-Мать з відомого плакату.

"Куполи храму схожі на боєголовки. Та й в цілому символіка війни жирно присутня всюди — тут водночас і виті "сварожичі", і перехрестя прицілів, і кулі замість підвісок для підсвічників, і окультні монограми змішані з християнською символікою. Зовсім не храм пам’яті полеглих, як про це заявлено, а капище для камлання за нову війну. Що й робили старанно упродовж останніх півтора року (після відкриття, - Ред.) — починаючи з освячення. І останню службу провели 23.02.2022 — нібито на честь "праздніка защітніка отєчєства". Так сказать, попросили благословіння у свого "бога" для походу (на Україну повномасштабною війною, - Ред.). Для виплавки паперті і підлоги нижнього ярусу храму використали трофейну техніку і зброю Вермахту", - розповіла також культурознавиця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення