Що відомо про Дениса Маслова, який зайняв в Раді крісло Олександра Ткаченка

12 червня Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата України Дениса Маслова. У Раду він проходить на місце Олександра Ткаченка, якого обрали міністром культури. На позачергових виборах до парламенту Маслов у партійному списку "Слуги народу" посідав №138.

"Комісія зареєструвала народного депутата України Маслова Д.В., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Маслов Д.В. – 1983 року народження, проживає в місті Дніпрі, член політичної партії "Слуга народу", включений до її виборчого списку під № 138", - йдеться у повідомленні.

Що відомо про Дениса Маслова

Денису Маслову 37 років, він закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету імені Гончара. Має другу вищу освіту за спеціальністю "Банківська справа".

Він є керуючим партнером адвокатського обʼєднання Lawatec і засновником юридичної фірми "Форца", а також – членом ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників.

Також він є директором "Авін трейд", основною діяльністю якого вказана оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Раніше Маслов працював суддею Дніпровського районного суду міста Камʼянське Дніпропетровської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення