"Щось проковтнула": в Одесі лікарі витягли з лівого бронха однорічної дівчинки смерть

В Одесі лікарі врятували однорічну дівчинку, яка проковтнула сторонній предмет. Його вдалося дістати за допомогою спеціального обладнання. Про це розповіли в Одеській обласній дитячій лікарні, пише Одесса INFO.

Лікарі обстежили дитину і завдяки сучасному обладнанню "Ендоскоп OLIMPUS BF-TE2", яке нещодавно отримала лікарня, медики вилучили стороннє тіло з лівого бронха. Поки що дівчинка в задовільному стані перебуває вдома.

"Звертаємо увагу батьків на обережне поводження дітей з дрібними іграшками та особливо з акумуляторними батарейками, які, потрапивши у стравохід, шлунок та кишечник, призводять до важких електрохімічних опіків слизових оболонок та загрожують здоров'ю дитини в цілому. У разі підозри на потрапляння сторонніх предметів у дихальні шляхи або шлунково-кишковий тракт – негайно звертайтеся до відділення екстреної хірургічної та травматологічної допомоги", – наголосили лікарі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Нагадаємо, що раніше у Дніпрі хлопчик під час гри проковтнув голку. Він хотів виплюнути її в папірець, а натомість вдихнув.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення