Стали відомі наступні три питання Зеленського українцям: повний перелік

Політтехнолог Тарас Березовець опублікував список ймовірних питань, на які українцям запропонують відповісти на місцевих виборах 25 жовтня. Перші два питання президент вже озвучив, і вони збіглися зі зписком, який опублікував політтехнолог.

«Не можу підтвердити автентичність цього документа. Але виглядає правдоподібно», - написав Березовець у своєму Telegram-каналі у оприлюднив фото із ймовірним повним переліком запитань. Він не уточнив, звідки йому надали цю інформацію. Але можна зробити припущення, що з Офісу президента.

Якщо вірити джерелам політтехнолога, перелік питань до українців від президента виглядає наступним чином:

  1. Чи підтримуєте ви ідею довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах?
  2. Чи підтримуєте ви створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей?
  3. Чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300?
  4. Чи підтримуєте ви легалізацію канабісу в медичних цілях – для зменшення болю у важких хворих?
  5. Чи підтримуєте ви право України на використання безпекових гарантій, визначених Будапештським меморандумом для відновлення її державного суверенітету й територіальної цілісності.

Нагадаємо, що відеозвернення президента Володимира Зеленського про 5 важливих питань, на які попросять відповісти кожного, хто 25 жовтня прийде на виборчу дільницю, з’явилось 13 жовтня. Протягом п’яти днів, починаючи з 14 жовтня, у мережі публікується одне відеозвернення від президента, в кожному озвучується по одному питанню. Для чого це робиться – читайте у матеріалі «Надзвичайних новин» Репетиція референдуму чи передвиборча стратегія? Що означає заява Зеленського «про п’ять важливих запитань».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення