Стало відомо хто "кришує" гральний бізнес у Києві

Група депутатів від БПП взяла під дружню опіку гральний бізнес на столичній Оболоні. Про це на своїй сторінці у фейсбук написав екс-депутат від фракції "БПП" Микола Томенко

"Оболонь - як столиця грального бізнесу. Сьогодні зауважив, що на моїй рідній Оболоні майже в кожному будинку чи офісі є реклама "Української Національної лотереї" та інших супутніх гральних забав. Поцікавився чому. Поінформовані джерела кажуть, що нині група депутатів БПП взяла під дружню опіку цей напрям позабюджетного фінансування партії та інших провладних проектів.

Як мешканець Оболоні і громадянин прошу ЗМІ поцікавитися у наших модних правоохоронців - а що гральний бізнес уже дозволили?",-наголосив Микола Томенко

За словами Томенка, тіньові гроші вони й у Лас-Вегасі й на Оболоні справа помічна для влади.

Нагадаємо, що за 11 місяців 2015 року надходження до бюджету України від проведення лотерей склали близько 26,5 млн грн. Лотерейники скаржаться, що минулий рік виявився найгіршим за всю історію лотерейної діяльності в Україні. Вони звинувачують у цьому Мінфін, який змінив у бік збільшення систему оподаткування лотерейних компаній.

Якщо ведення цього виду бізнесу не таке вже й прибуткове, то чому кількість лотерейних закладів збільшується? Чи можуть заповнювати ринок підпільні азартні заклади під вивісками державних лотерей?

Більше про проблему читайте в матеріалі «Надзвичайних новин» Азартні ігри повертаються. Як ще заробити на українцях?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення