Свідок змінив покази: з'явилася нові подробиці загибелі нардепа Полякова (відео)

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в ефірі "Україна 24" розповів про те, що таксист, якого допитують у якості свідка щодо загибелі нардепа Антона Полякова, змінив покази.

Чоловік спочатку стверджував, що випадково підібрав загиблого нардепа на вулиці, але з'ясувалося, що він їхав за машиною, в якій політик знаходився зі знайомим.

Ще у МВС підтвердили, що у крові нардепа знайшли метадон.

"З нових даних єдине, що можна сказати, - що судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон. Але який саме метадон, коли він потрапив в організм щодо часу смерті і як це могло безпосередньо вплинути на смерть потерпілого, - ще буде встановлюватися після глибоких досліджень", - розповів речник МВС.

Також відомо, що депутатка Анна Скороход після звістки про смерть Полякова зомліла просто у парламенті. Як виявилось, він їй доводився не лише колегою - вони були коханцями, хоча обидвоє перебувають у офіційному шлюбі. Того вечора депутат запивав горе разом із помічником Анни, бо посварився зі своєю коханкою. Вона начебто намагалась додзвонитися чоловіку і кричала у слухавку, що вагітна.

Нагадаємо, що у Києві за загадкових обставин у таксі помер народний депутат Антон Поляков. Чоловік загинув на очах у поліцейських, які зупинили авто, бо таксист дивно маневрував дорогою.

Версії загадкової смерті нардепа Антона Полякова зараз дві - або природна смерть, або отруєння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення