Так била рідну бабусю, що забила до смерті: подробиці жорстокої розправи у львівській квартирі

У Львові поліцейські затримали жінку за підозрою у вбивстві своєї бабусі. Під час побутового конфлікту підозрювана жорстоко побила пенсіонерку, завдала чисельних ударів руками та ногами, спричинивши травми, від яких та померла на місці події. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, між 76-річною пенсіонеркою, яка мешкала у квартирі в одному з будинків на вулиці Щурата, та її 33-річною онукою виник побутовий конфлікт. За даними слідства, жінка у квартирі проживала разом зі своєю мамою та бабусею.

Онука жорстоко побила пенсіонерку, завдала чисельних ударів руками та ногами у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких та померла на місці події. Зловмисниця із квартири втекла.

Про виявлене тіло правоохоронців повідомила інша онука загиблої, яка прийшла відвідати бабцю.

Жінку затримали і повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

"Жінці обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави", - повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення