​"Тато не вакцинований, мама боїться приїжджати в Україну": у неповнолітнього Миколи Харківського досі не можуть взяти кров для експертизи (фото, відео)

Слідчі не можуть поки що взяти у 16-річного Миколи Харківського, який влаштував смертельну ДТП на Гагаріна у Харкові, кров для експертизи.

Підозрюваний, за словами адвоката, співпрацює зі слідством, але жодних слідчих дій з ним не проводили.

Кров у підозрюваного в скоєнні ДТП поки що не брали і не зовсім зрозуміло, чи зможуть слідчі зробити це. За законом всі дії щодо неповнолітніх мають відбуватися у присутності адвоката та когось із батьків. Але мати Миколи поки що боїться повертатися в Україну, а тато все ніяк не може зробити ПЛР-тест, а адвокату взагалі нібито погрожують.

"Я визнана потерпілою за кримінальним провадженням і допитана як потерпіла. Загрози були протягом чотирьох днів з моменту, як моє ім'я озвучили по телебаченню навіть під час судового засідання", - заявила Інна Данилова.

Далі жінка зазначила, що змінились умови відвідин СІЗО.

Складність полягає у тому, що тато підозрюваного Миколи не вакцинований.

"Рішення ухвалили, але як це робитиметься, я, чесно кажучи, особливо не уявляю. А без тата ми не проведемо слідчих дій. Тому татові або треба зробити ПЛР-тест... Мама не приїхала, мама боїться приїжджати. Вона дзвонить, але боїться приїжджати", - розповіла адвокат виданню "В городе".

Нагадаємо, що у Харкові сталася смертельна аварія, винуватця котрої вже охрестили другим "Зайцевим".

16-річний водій Infiniti мчав з шаленою швидкістю проспектом Гагаріна на червоне світло. На перехресті з вулицею Одеською він влетів у Chevrolet. Після удару автомобілі ще пролетіли десяток метрів, збивши на своєму шляху дорожні та рекламні знаки. Аварія сталась у вівторок близько 20:45.

У коментарях користувачі зазначають, що відсторонити від роботи невакцинованих можна, а змусити батька підлітка, який фактично вбив людину, не ніяк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення