У Брянській області підірвали залізницю, а під Петербургом – електромережі (фото)

У Брянській області РФ з рейок зійшов вантажний потяг. Попередньо, це сталося через підрив полотна. Тим часом під "північною столицею" Росії підірвано електромережі. Подробиці та фото з місця публікують російські телеграм-канали.

"На перегоні Рассуха-Унеча залізничний потяг із 60 вагонами, навантажений нафтопродуктами і пиломатеріалами, зійшов з рейок через пошкодження полотна. Попередньо, незадовго до сходження поїзда стався підрив залізниці. За нашою інформацією, 7-8 вагонів наразі лежать на боці. Сталася пожежа. На місці перебувають екстрені служби", - йде мова у повідомленні.

Також вранці стало відомо, що у Гатчинському районі Ленінградської області РФ підірвали опору ліній електропередач, на ще одній виявили ймовірну вибухівку, повідомив губернатор російського регіону Олександр Дрозденко.

"О 00:01 1 травня на території Сусанинського поселення Гатчинського району підірвано опору лінії електропередач, на другій - виявлено невідомий предмет, імовірно вибуховий пристрій. Електропостачання населених пунктів та цивільної інфраструктури не порушено – мережа переключена підстанцією в автоматичному режимі", – написав Дрозденко.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, 27 квітня в тому ж районі Ленінградської області пролунав вибух. Інцидент стався біля населеного пункту Графська Слов'янка, де також знаходиться військовий аеродром "Пушкін", який використовується військово-космічними силами РФ, нацгвардією та іншими.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення